Känkänen Arja ja Veijo – Saneerauskohde

 

img960px_21971. Mistä tuli ajatus vaihtaa lämmitysjärjestelmää?

– Kun piti vaan puita pilkkoo, eikä kesämökillä kerinny käymään ja niitä puita piti vielä kuivatellakin. Olimme miettineet jo useamman vuoden aihetta, koska puissa oli niin kova homma, ja kypsyimme työmäärään nopeasti. Hirveä hakkaaminen ja hirveästi roskaa!

2. Mistä saitte tietoa ja millä perusteella valitsitte IVT?

Hämeen Sanomissa oli liite, jossa oli juttu ja mainos Lämpöekosta. Olimme katsoneet testejä ja tarjouksia, ja IVT vaikutti parhaalta.

3. Kokemuksia kaupasta/asennuksesta

Myyjän kanssa oli mukava asioida, porarit oli ammattimiehiä ja homma kävi mutkattomasti. Asentajatkaan eivät seisseet tumput suorina. Myös ilmalämpöpumppu asennettiin seinään.

4.Voisitko suositella muille?

Arja ja Veijo Känkänen suosittelee muillekin!

 

 


Tiina Komulainen ja Antti Linnaketo – Uudiskohde

 

Hattulassa asuvat Tiina Komulainen ja Antti Linnaketo valitsivat v. 2010 valmistuneeseen taloonsa lämmitysjärjestelmäksi IVT Air 70 ilma-vesilämpöpumpun.

Valintaan vaikuttivat järjestelmän edullisuus sekä sähkön ja öljyn hintojen nousu. Lämpöä ja lämmintä käyttövettä on 139 m2 talossa aina riittänyt. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisälämmönlähteenä on varaava takka.

IVT ilma-vesilämpöpumppu tuottaa lämpöä tehokkaasti vielä ulkoilman lämpötilan lähestyessä -20 astetta. Sen jälkeen ulkoyksikkö sammuu itsestään ja sähkövastus menee päälle.

Pariskunnan mukaan järjestelmä on toiminut moitteettomasti, on ollut vaivaton ja hiljainen. Jos ny pitäisi valita lämmitysjärjestelmä, olisi valinta edelleenkin sama, vakuuttavat Tiina ja Antti.

Lähde: Meidän Talo – lehti 12/2012 www.meidantalo.fi