Ilmalämpöpumpun toiminta on yksinkertaista ja ympäristöystävällistä! Lämpö kerätään ulkoilmasta, joka luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

Faktoja:

  • Lämmityskustannuksissa 30-50% säästö vuosittain
  • Lämmittää talvella ja viilentää kesähelteillä
  • Raikas sisäilma
  • Joutsenmerkitty
  • takuu 6 v
  • Lisävarusteena GSM-ohjaus!

ymparistomerkki

Tuotteet

IVT:llä on valittavana 3 ilmalämpöpumppumallia lämmitys/viilennystarpeen mukaan.
  • UUTUUS Inverter SilverLine on tehokkain ja erittäin hiljainen. Uusittu design, hillitty hopeinen.                                                                                                                                                                         Suorituskyky huippuluokkaa. Voit säästää jopa puolet sähkölämmitteisen talon lämmityskustannuksista. Älykkään ilmanhajotintekniikan ansiosta lämmin ilma suuntautuu alas ja viileämpi ilma ylös – ei enää kylmiä lattioita. Invertteritekniikan ansiosta laitteen teho mukautuu talon lämmitystarpeisiin. Tehokas sulatustoiminto – pumppua ei tarvitse sammuttaa kovillakaan pakkasilla. Laitteessa on erillinen ylläpitolämmitystoiminto, mikä on erityisesti vapaa-ajan asunnoissa tärkeä. Soveltuu suuriinkin kohteisiin. 
  • 12 PR-N on eniten ostettu. Erinomainen lämmöntuotanto alhaisemmissakin lämpötiloissa. Sopii useimpiin kohteisiin.
  • 09 PR-N on pienin versio, mutta tehoiltaan lähes 12 PR-N veroinen. Sopii omakotitalojen lisäksi vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin, varastoihin jne.

IVT ilmalämpöpumpuilla on erityinen innovaatio: Plasmacluster-ilmanpuhdistustoiminto, mikä ionisoi huoneilman epäpuhtaudet.

Näin kotisi hengitysilma on entistä puhtaampaa.

Usein kysyttyjä- kysymyksiä

1. Miksi ulkoyksikön alle kertyy talvella jäätä?
– Ulkoyksikön alle muodostuu talvella usein jäätä, mikä on normaalia. Se kertoo siitä, että pumppu toimii hyvin. Jää muodostuu laitteen automaattisesti sulattaessa sisään kertyvää huurretta. On huolehdittava, ettei jää ylety ulkoyksikköön asti, jolloin vesi ei pääse poistumaan laitteesta. Jos yli –25 pakkaskausi on pitkä, voi pumpun sammuttaa ja käynnistää vasta, kun sää lauhtuu. Laitteen jatkuva sammuttaminen ja käynnistäminen rasittaa laitetta.
2. Paljon viilennys kuluttaa sähköä ja syökö se lämmityskautena kertyneen säästön?
– Jo parin asteen viilennys ja kosteuden poisto ilmasta lisää asumismukavuutta huomattavasti. Pumppu kuluttaa max. 1 €:n/päivä sähköä ja hellepäiviä on ilmatieteenlaitoksen mukaan keskimäärin 30-40 vuodessa, joten viilennyksessä ei kannata “säästää” oman viihtyvyyden ja terveyden kustannuksella.